x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Copaci cazuţi după furtuna din Capitală;bărbat cu traumatim cranio-cerebral minor după ce un copac a căzut pe maşina sa

Copaci cazuţi după furtuna din Capitală;bărbat cu traumatim cranio-cerebral minor după ce un copac a căzut pe maşina sa

17 Iun 2017   •   20:50
Copaci cazuţi după furtuna din Capitală;bărbat cu traumatim cranio-cerebral minor după ce un copac a căzut pe maşina sa
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Mai mulţi copaci au fost doborâţi în Capitală de furtună pe carosabil sau pe maşini, iar faţada unui bloc este în pericol de prăbuşire, au anunţat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. 

Potrivit acestora, în urma ploii torenţiale s-au înregistrat 30 intervenţii - 24 copaci căzuţi pe carosabil; patru copaci căzuţi pe autoturisme, un panou publicitar desprins; o faţadă de bloc în pericol de prăbuşire. 

De asemenea, un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un copac a căzut peste maşina în care se afla. 

Managerul Serviciului de Ambulanţa Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, a precizat că bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor şi a refuzat internarea. 

"A căzut un copac peste o maşină, în oraşul Pantelimon. Maşina a fost grav avariată, din fericire ocupantul maşinii a suferit un traumatism cranio-cerebral minor. A şi refuzat internarea la spital", a declarat pentru AGERPRES dr. Grasu. 

Ea a adăugat că un alt accident a avut loc la Parcul Ştirbei din Buftea, acesta fiind rezolvat de o ambulanţă privată care se afla la faţa locului unde asigura asistenţa la un eveniment. 

Managerul SABIF sfătuieşte conducătorii auto ca în timpul furtunii să evite staţionarea în preajma copacilor mari, bătrâni, iar pietonii să aibă grijă la panourile publicitare şi la clădirile aflate în construcţie. 

×