x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Copilul de 2 ani dat dispărut in Dolj, găsit conştient într-un şanţ

Copilul de 2 ani dat dispărut in Dolj, găsit conştient într-un şanţ

31 Aug 2018   •   09:23
Copilul de 2 ani dat dispărut in Dolj, găsit conştient într-un şanţ

Copilul de doi ani din comuna Sopot, judeţul Dolj, care a fost dat dispărut în noaptea de joi spre vineri, a fost găsit conştient într-un şanţ acoperit de vegetaţie, după o noapte de căutări ale angajaţilor ISU, poliţiştilor şi voluntarilor din localitate. 

 

Potrivit ISU Dolj, este vorba de o fetiţă de doi ani care a fost dată dispărută în noaptea de joi spre vineri şi care a fost găsită, vineri dimineaţa, de către o persoană care participa la căutări, într-un şanţ acoperit de vegetaţie. 

"Fetiţa este conştientă şi cooperantă şi a fost preluată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Dolj", au precizat reprezentanţii Biroului de presă al ISU Dolj. 

Dispariţia fetiţei a fost anunţată în jurul orei 00,05, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de căutare-salvare din cadrul Detaşamentului 1 Pompieri Craiova, format dintr-un ofiţer, 8 subofiţeri şi 4 elevi, care a demarat căutările împreună cu poliţişti şi voluntari din Sopot. 

Potrivit IPJ Dolj, joi seara, fetiţa se afla la domiciliu, dar, profitând de neatenţia familiei, a ieşit in curte, iar părinţii, care au constat mai târziu că lipseşte, au anunţat autorităţile. AGERPRES

×
Subiecte în articol: dolj copil gasit copil disparut