x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Coronacriza: După numai o săptămână, directorul interimar al Spitalului Județean Suceava și-a dat demisia

Coronacriza: După numai o săptămână, directorul interimar al Spitalului Județean Suceava și-a dat demisia

01 Apr 2020   •   23:22
Coronacriza: După numai o săptămână, directorul interimar al Spitalului Județean Suceava și-a dat demisia
Sursa foto: Wikipedia

Dr. Florin Filip, directorul interimar al Spitalului Județean Suceava, numit în urmă cu o săptămână în locul lui Vasile Rîmbu, și-a dat demisia, a anunțat Antena3. Împreună cu managerul interimar și-au mai înaintat demisiile directorul medical și o asistentă-șefă.

Florin Filip a fost numit în funcția de manager interimar al Spitalului Județean Suceava pe 25 martie, după ce fostul manager, Vasile Rîmbu, a fost demis din cauza focarului de coronavirus izbucnit în spital.

Zeci de oameni au murit infectați cu coronavirus la Spitalul Județean de Urgență Suceava, de la începutul pandemiei și până în prezent. De asemenea, zeci de medici au fost infectați. 

Potrivit ultimului bilanț oficial oferit de Grupul de Comunicare Strategică, în județul Suceava există 200 de cadre medicale infectate: 45 de medici, 77 de asistenți medicali, 24 de infirmiere, 10 îngrijitoare și 44 de membri ai personalului auxiliar.

×
Subiecte în articol: spitalul judetean suceava