x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Corpul de control al MS se află la Spitalul Universitar. Directorul economic și-a dat demisia

Corpul de control al MS se află la Spitalul Universitar. Directorul economic și-a dat demisia

08 Aug 2018   •   14:00
Corpul de control al MS se află la Spitalul Universitar. Directorul economic și-a dat demisia
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a solicitat vineri DSP şi Corpului de control al MS să realizeze un control la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru a verifica modul în care au fost utilizate fondurile alocate de minister. 

"Doamna ministru a solicitat de vineri la DSP şi Corpului de control al Ministerului Sănătăţii să realizeze un control la Spitalul Universitar pentru a verifica modul în care au fost utilizate fondurile alocate de minister", a afirmat consilierul ministrului, Mihaela Tănase. 

Potrivit acesteia, Ministerul Sănătăţii este interesat ca pacienţii să beneficieze de medicamente şi servicii medicale. 

Activitatea medicală în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti se desfăşoară în condiţii normale de lucru, iar pacienţii internaţi nu au avut de suferit, a transmis, luni, conducerea acestei unităţi sanitare, adăugând că nu există lipsă de medicamente, materiale sanitare, dezinfectanţi. 

Biroul de presă al SUUB a difuzat un comunicat de presă, după ce în presa centrală au apărut a informaţii "calomnioase adresate de un grup de protestatari". 

Potrivit comunicatului, conducerea spitalului a solicitat Ministerului Sănătăţii o analiză a situaţiei din partea Corpului de control. AGERPRES

×