x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă îngrozitoare în Alba. O tânără a fost omorâtă în bătaie și ascunsă într-un coteț

Crimă îngrozitoare în Alba. O tânără a fost omorâtă în bătaie și ascunsă într-un coteț

28 Feb 2020   •   13:28
Crimă îngrozitoare în Alba. O tânără a fost omorâtă în bătaie și ascunsă într-un coteț

O tânără din Cluj a fost omorâtă în bătaie, iar trupul neînsuflețit a fost ascuns într-un coteț dintr-o gospodărie din localitatea Războieni, județul Alba, relatează ziarulunirea.ro.

Dispariția fetei a fost semnalată autorităților în urmă cu zece zile, însă aceasta a fost găsită abia azi noapte de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Suspect de uciderea tinerei este un bărbat de 47 de ani, pe proprietatea căruia s-a găsit cadavrul. 

Din investigațiile efectuate până acum, tânăra a plecat de bună voie de acasă pentru a merge la acesta. Aici ar fi avut loc o ceartă spontană între cei doi, iar bărbatul ar fi început să o bată. După ce a omorât-o, el a ascuns-o în cotețul păsărilor. 

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. 

Ce spune Poliţia Cluj

"La data de 27/28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au efectuat percheziții pe raza localității Războieni, județul Alba. În urma acestora, a fost descoperit cadavrul femeii a cărei dispariție a fost adusă la cunoștința organelor de poliție în data de 17 februarie a.c..

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Alba, bănuit de uciderea femeii.

Conform investigațiilor efectuate până în prezent, la data de 8 februarie a.c., femeia în cauză s-ar fi deplasat în mod voluntar la domiciliul bărbatului, unde ar fi avut loc un conflict spontan între cei doi, context în care bărbatul i-ar fi aplicat femeii lovituri care au condus la decesul acesteia.

Ulterior, bărbatul ar fi ascuns cadavrul femeii într-o anexă a clădirii în care acesta locuia.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj".

 

×
Subiecte în articol: crima