x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă ODIOASĂ în Argeș. Un bărbat și-a ucis soția, din gelozie, apoi și-a pus capăt zilelor într-o pădure

Crimă ODIOASĂ în Argeș. Un bărbat și-a ucis soția, din gelozie, apoi și-a pus capăt zilelor într-o pădure

28 Feb 2020   •   11:57
Crimă ODIOASĂ în Argeș. Un bărbat și-a ucis soția, din gelozie, apoi și-a pus capăt zilelor într-o pădure

Un bărbat din Argeș şi-a ucis cu sălbăticie soţia noaptea trecută.

Bolnav de gelozie, bărbatul de 49 de ani din comuna argeșeană Popești și-a înjunghiat soția de mai multe ori, în zona abdominală, după care a fugit într-o pădure din apropierea localității, scrie ziarulargesul.ro.

Fără bani, telefon sau acte, criminalul și-a pus capăt zilelor în pădure. Alarma a fost dată de fiul cel mic al cuplului, care a sunat la 112. Ajunşi la faţa locului, medicii au constatat că femeia murise de aproximativ o oră.

Polițiștii s-au mobilizat și au început să-l caute pe criminal în împrejurimi și, după câteva ore, l-au găsit mort în pădure. 

Femeia ucisă brutal se angajase recent și făcea naveta la Piteşti. Conflictul dintre cei doi a escaladat noaptea trecută, discuţiile pe tema infidelităţii fiind mai vechi.

La puţin timp după crimă, câţiva apropiaţi ai cuplului au declarat că regretă faptul că i-au spus femeii să nu depună plângere la poliţie în dăţile în care era agresată de soțul ei.

Poliţia continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

www.antena3.ro

×
Subiecte în articol: crima argeş