x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă șocantă la Bistriţa: După ce a comis fapta, criminalul a dat de băut la tot satul şi a plecat cu taxiul

Crimă șocantă la Bistriţa: După ce a comis fapta, criminalul a dat de băut la tot satul şi a plecat cu taxiul

09 Oct 2017   •   15:58
Crimă șocantă la Bistriţa: După ce a comis fapta, criminalul a dat de băut la tot satul şi a plecat cu taxiul

Poliţiştii şi procurorii din Bistriţa au de desluşit o crimă misterioasă în care atât victima, cât şi presupusul criminal au dispărut fără urmă.

Totul s-a întâmplat sâmbătă noapte, după ce suspectul principal, Paul Toderasc, un tânăr din Bacău, angajat ca cioban la un bărbat din localitatea Bistriţa Bârgăului, a băut la un bar din comună.

La un moment dat, tânărul l-ar fi omorât în bătaie pe un bătrân de 82 de ani, vecin al bărbatului care îl angajase. Ulterior, tânărul ar fi dat foc casei bătrânului, cel mai probabil pentru a-şi şterge urmele crimei.

"Sâmbătă dimineața, în jurul orei 1:00, dispeceratul integrat ISU –SAJ a fost informat despre faptul că o casă de locuit dintr-o zonă greu accesibilă de pe raza localității Bistrița-Bârgăului a fost cuprinsă de flăcări. La locul indicat s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD. Casa a ars aproape în totalitate. Intervenția a durat mai bine de trei ore, iar după finalizare acesteia s-a început imediat o anchetă pentru a stabili cauza probabilă a incendiului. Deocamdată, cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire. În cadrul activității de cercetare anchetatorii nu exclud nicio ipoteză posibilă", a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Anchetatorii nu au găsit urme ale cadavrului bătrânului în casa incendiată, însă au aflat că Paul Toderasc a fost văzut, plin de sânge, îndreptându-se spre casă. Ulterior, el s-a dus la barul din localitate şi a dat de băut tututor, inclusiv celor pe care nu îi cunoştea. După câteva ore, a chemat un taxi şi dus a fost.

Poliţiştii şi procurorii care au preluat cazul trebuie să găsească acum atât cadavrul victimei, cât şi pe suspectul principal al crimei şi al incendiului.Observator.tv

×
Subiecte în articol: crima