x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă teribilă la Spitalul de Urgenţă din Slatina! Un infirmier a ucis o asistentă, apoi s-a sinucis

Crimă teribilă la Spitalul de Urgenţă din Slatina! Un infirmier a ucis o asistentă, apoi s-a sinucis

04 Mar 2018   •   11:40
Crimă teribilă la Spitalul de Urgenţă din Slatina! Un infirmier a ucis o asistentă, apoi s-a sinucis

Crimă urmată de sinucidere, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Un infirmier de la Secţia de Psihiatrie a ucis o asistentă, apoi s-a sinucis.Din primele informaţii, bărbatul a înjunghiat-o mortal pe femeie, apoi şi-a luat viaţa. S-a întâmplat sâmbătă noapte, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, Secţia de Psihiatrie.

Cei doi au fost găsiţi într-o baltă de sânge de către colegi, într-o cameră a spitalului. Tot ei au fost cei care au sunat la 112.

Se pare că cei doi aveau o relaţie, iar gestul bărbatului ar fi fost făcut din gelozie.

 

"Am fost anunţat pe la ora 3 de ce s-a întâmplat. Femeia este o angajată veche, a fost şi asistent şef, iar despre el nu pot să vă dau vreo relaţie cu privire la timpul de când lucra acolo", a declarat Cătălin Pătru, dir. medical SJU Slatina.

Procurorii au confirmat tragedia.

"Noaptea trecută un infirmier al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a  ucis cu mai multe lovituri de cuţit o colegă asistentă. Au fost trei lovituri de cuţit în zona gâtului şi 8 în yona hemitoracică dreaptă, după care s-a sinucis. Se pare că între bărbatul de 56 de ani şi femeia în vârstă de 46 ani era o relaţie de concubinaj neafişată dar cunoscută de colegi", a declarat pentru Realitatea Oltului, Anca Anuţa, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.http://www.observator.tv

×
Subiecte în articol: crima sinucidere slatina