x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Culmea tupeului! Un primar a numit două străzi cu numele tatălui decedat şi al soacrei

Culmea tupeului! Un primar a numit două străzi cu numele tatălui decedat şi al soacrei

08 Noi 2018   •   15:41
Culmea tupeului! Un primar a numit două străzi cu numele tatălui decedat şi al soacrei

În localitatea Hîncești, primarul Alexandru Botnari a numit două străzi în cinstea tatălui său mort dar şi al soacrei. Astfel, cele două străzi se cheamă Chiril Botnari și Nadeja Odobescu.

Potrivit ediliului strada care-i poartă numele tatălui său a fost o dorinţă împlinită. „O realizare considerabilă pentru mine în anul 2017 a fost construcția unui drum regional în municipiul Hîncești. Consiliul municipal Hâncești a decis să denumească strada Chiril Botnari în cinstea tatălui meu, de profesie constructor, care este decedat de 27 ani”, spune Botnari.

În ceea ce priveşte strada care îî poartă numele soacrei primarul şi-a argumentat decizia prin faptul că  „Doamna Odobescu a fost director de școală, de liceu, 40 de ani numai în funcția de director, dar a lucrat în această școală cinzeci și ceva de ani. Este profesoară de engleză, este om emerit al Republicii Moldova”, a declara Alexandru Botnari, pentru tv8.md.

Sursa mai scrie că aceste străzi nu au deocamdată plăcuțe, din lipsă de bani, zice primarul.

Alexandru Botnari este primar în orașul Hîncești din Republica Moldova de 15 ani și deține și funcția de vicepreședinte al Partidului Democrat.

 

×
Subiecte în articol: Alexandru Botnari