x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cum a fost prins un român care vroia să treacă ilegal prin Vama Nădlac

Cum a fost prins un român care vroia să treacă ilegal prin Vama Nădlac

25 Aug 2015   •   08:08
Cum a fost prins un român care vroia să treacă ilegal prin Vama Nădlac
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Un tânăr de 28 de ani, a fost descoperit la vama Nădlac ascuns într-un autoturism, sub o mochetă, încercând să iasă din ţară astfel deoarece avea cartea de identitate expirată şi nu avea bani pentru un act nou, informeaza aradon.ro.

„Pe 24 august 2015, în jurul orei 1.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român Ion L., de 46 de ani, din judeţul Gorj, conducând un Peugeot tip Boxer, înmatriculat în Bulgaria. Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit, în compartimentul marfă al maşinii, ascunsă sub o mochetă, o persoană de sex masculin, motiv pentru care au demarat cercetările. Astfel, s-a stabilit că persoana ascunsă este cetăţeanul român Ovidiu C., de 28 de ani, din judeţul Gorj”, au precizat reprezentanţii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit lui Ovidiu C. acte de urmărire penală pentru infracţiunea de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferului, de complicitate la tentativa de tecere ilegală a frontierei de stat. 

×