x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale CUMPLIT - Se pregătea de bacalaureat, avea toată viaţa înainte însă a MURIT în SOMN

CUMPLIT - Se pregătea de bacalaureat, avea toată viaţa înainte însă a MURIT în SOMN

11 Mai 2016   •   17:19
CUMPLIT - Se pregătea de bacalaureat, avea toată viaţa înainte însă a MURIT în SOMN

Tragedie fără egal în localitatea constănţeană Bărăganu, o tânără, elevă în clasa a XII-a, a murit în somn. Familia este distrusă de cumplitul eveniment, cu atât mai mult cu cât apropiaţii nu ştia de vreo boală de care să fi suferit.

Sandra Paraschivescu Vrejoiu a suferit un stop cardio-respirator în noapte de luni spre marţi şi a fost găsită de prietenul ei care a sunat imediat la 112.

Părinţii fetei sunt devastaţi iar prietenii şi colegii de şcoală sunt în şoc. Familia Sandei pregătesc acum de înmormântare în loc să se pregătească de bacalaureat şi admitele la facultate.

Mesajele de concoleanţe de pe pagina de Facebook a fete nu contenesc, "Nici acum nu realizez ca s-a întâmplat... Îmi este greu să-mi găsesc cuvintele... Erai tânără şi frumoasă şi aveai lângă tine o familie minunată şi foarte mulţi oameni care te iubeau şi te iubesc în continuare enorm .. De ce ai plecat aşa devreme şi de ce tu ? Te ştiu de când m-am născut şi am crescut împreună, mi-ai fost ca o soră şi nu pot să explic în cuvinte cât de tare mă doare că ai plecat şi nu te mai întorci .. Îmi este mai uşor să cred că nu ai plecat pentru că o să rămâi în inimile noastre mereu, acolo încă trăieşti! O să te iubesc şi o să rămâi în sufletul meu mereu! Odihneşte-te în pace, Sandra ..Condoleanţe familiei !“, scrie cea mai bună prietenă a tinerei.

Profesorii Sandrei spun că era o elevă bună, un copil excepţional. Diriginta şi colegii fetei s-au dus în localitatea Lanurile, judeţul Constanţa, acolo unde locuiesc părinţii, pentru a fi alături de aceştia în aceste groaznice momente.

 

×
Subiecte în articol: Sandra Paraschivescu Vrejoiu