x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale De ce o femeie din Drobeta Turnu Severin a decis să muşte un poliţist

De ce o femeie din Drobeta Turnu Severin a decis să muşte un poliţist

15 Dec 2015   •   22:19
De ce o femeie din Drobeta Turnu Severin a decis să muşte un poliţist
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Un poliţist din cadrul Biroului Rutier al municipiului Drobeta Turnu Severin a fost agresat de către soţia unui conducător auto oprit în trafic întrucât trecuse cu maşina pe culoarea roşie a semaforului, femeia care l-a muşcat de mână pe agentul de poliţie fiind cercetată pentru ultraj, relatează informatiadeseverin.ro.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, Lucian Răduică a declarat marţi, că la Parchet a fost deschis un dosar penal pentru ultraj în cazul unei tinere care a agresat un agent de poliţie din cadrul Biroului Rutier al municipiului Drobeta Turnu Severin.

„În timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, pe strada Crişan, din municipiul Drobeta Turnu Severin, lucrătorul de poliţie Bărbulescu Constantin din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, Biroul Rutier a oprit în trafic, un autoturism marca Golf. În timp ce lucrătorul de poliţie încerca să îl legitimeze pe conducătorul auto, la faţa locului şi-au făcut apariţia două persoane de sex feminin, ocazie cu care una dintre acestea l-a muşcat de membrul superior stâng pe agentul de poliţie.În cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.”, a declarat procurorul Lucian Răduică.

Poliţistul îl oprise în trafic pe bărbat, întrucât trecuse cu autoturismul pe culoarea roşie a semaforului, într-o intersecţie din oraş, iar soţia acestuia l-a îmbrâncit pe subofiţer şi l-a muşcat de un deget de la mâna stângă.

×