x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale De ce poliţiştii timişoreni au tras în omul care le-a adus pizza

De ce poliţiştii timişoreni au tras în omul care le-a adus pizza

18 Mai 2016   •   17:30
De ce poliţiştii timişoreni au tras în omul care le-a adus pizza
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Întâmplare ca-n filme, în această după amiază, la secția 2 de Poliție din Timișoara. Unul dintre agenții aflați în tură a comandat pizza, iar când a venit comanda a observat că bărbatul care a livrat comanda dădea semne că se află sub influența băuturilor alcoolice. Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, bărbatul s-a urcat la volanul mașinii cu care a venit și a plecat să ducă o altă comandă. Un echipaj a plecat după șofer și l-au oprit iar după ce l-au testat, polițiștii au fost șocați să vadă că bărbatul avea o alcoolemie de 1,13 la mie în aerul pur expirat, relatează pressalert.ro.

Bărbatul a fost dus pentru recoltarea de probe de sânge la Spitalul Județean din Timișoara însă la întoarcere spre secția de poliţie, unde urma să fie audiat, timișoreanul în vârstă de 38 de ani a sărit din mașina Poliției, încercând să-și piardă urma.

Individul nu s-a oprit la somațiile verbale ale agenților, polițiștii trăgând nu mai puțin de patru focuri de pistol în aer pentru a-l oprit. Într-un final, suspectul a fost imobilizat și dus pentru audieri la secție.

 

×
Subiecte în articol: barbat beat care livra pizza