x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Descoperire incredibilă! Răzvan Rentea, autorul triplului asasinat de la Satu Mare este suspectul principal într-o altă crimă celebră

Descoperire incredibilă! Răzvan Rentea, autorul triplului asasinat de la Satu Mare este suspectul principal într-o altă crimă celebră

06 Mar 2018   •   13:56
Descoperire incredibilă! Răzvan Rentea, autorul triplului asasinat de la Satu Mare este suspectul principal într-o altă crimă celebră

Răzvan Rentea, bărbatul care şi-a ucis părinţii şi bunica la Satu Mare, este principalul suspect într-o altă crimă celebră rămasă nerezolvată.

Răsturnare de situaţie în cazul crimei de pe 10 noiembrie 2014, atunci când actriţa Gabriela Dorgai a fost ucisă cu sânge rece şi violată pe malul Someşului.

În urma percheziţiilor efectuate de anchetatori în locuinţa lui Răzvan Rentea, autorul triplului asasinat din comuna Apa, poliţiştii şi procurorii ar fi găsit cardul bancar al actriţei Gabriela Dorgai.

Totuşi, anchetatorii aşteaptă rezultatele probelor ADN recoltate de la locul crimei.

Poliţiştii şi procurorii au muncit sute de ore pentru a rezolva crima comisă în anul 2014, însă toate pistele s-au dovedit a fi false. Şi asta pentru că ADN-ul suspecţilor nu s-a potrivit cu cel luat de sub unghiile victimei.

Toți bărbații care aveau un conflict cu Gabriela Dorgai, dar și boschetarii din parc au avut alt ADN față de cel recoltat de anchetatori la data respectivă, noteazăinformatiadetransilvania.ro.

Actriţă violată şi ucisă pe malul Someşului

Pe 10 noiembrie 2014, actriţa Gabriela Dorgai a fost găsită fără suflare, pe malul Someşului, dezbrăcată de la brâu în jos.

Legiştii au stabilit că actriţa, care juca pe scena Teatrului de Nord din Satu Mare, a fost violată şi strangulată.

Noile detalii oferite de percheziţiile efectuate la locuinţa lui Răzvan Rentea le-a oferit anchetatorilor un nou suspect principal.

De asemenea, o altă informaţie relevantă este aceea că Răzvan Rentea locuieşte în apropierea locului în care a fost comisă teribila crimă din 2014.

În prezent, Răvzan Rentea se află în arest după ce şi-a ucis părinţii şi bunica pentru o sumă importantă de bani pe care a furat-o din casa acestora.

Între timp, anchetatorii aşteaptă rezultatele probelor ADN, iar dacă acestea vor fi pozitive, Răzvan Rentea va fi acuzat pentru a patra crimă comisă în Satu Mare.http://www.observator.tv

×