x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Descoperire macabră în Bacău - bărbat mort, având mainile și picioarele legate, găsit într-un canal

Descoperire macabră în Bacău - bărbat mort, având mainile și picioarele legate, găsit într-un canal

08 Apr 2016   •   17:54
Descoperire macabră în Bacău - bărbat mort, având mainile și picioarele legate, găsit într-un canal
Sursa foto: Foto: desteptarea.ro

Cadavrul unui bărbat de 54 de ani, cu mâinile şi picioarele legate cu sfoară, a fost descoperit, vineri, în canalul de fugă al râului Bistriţa, la ieşirea din municipiul Bacău, procurorii declanşând o anchetă în acest caz pentru infracţiunea de omor.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, trupul bărbatului a fost descoperit de către un cioban care mergea pe malul canalului de fugă al râului Bistriţa, ulterior fiind alertate autorităţile la numărul de urgenţă 112.

Un echipaj de pompieri s-a deplasat la locul indicat şi a scos cadavrul pe mal. În acel moment, poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că bărbatul avea mâinile şi picioarele legate cu sfoară.

Anchetatorii au reuşit să stabilească identitatea victimei, în baza cărţii de identitate găsită într-unul din buzunarele de la pantaloni.

"În acest caz, s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de omor. Însă, sunt luate în calcul mai multe variante, inclusiv cea a unei sinucideri. Deocamdată, aşteptăm rezultatele autopsiei, concludente în astfel de cazuri de moarte suspectă”, a declarat, vineri, pentru News.ro prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Felix Bănilă.

Din primele evaluări făcute de către Serviciul de Medicină Legală Bacău, bărbatul de 54 de ani este mort de aproximativ două săptămâni.

Sursa: news.ro

×
Subiecte în articol: executie in stil mafiot