x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Descoperire macabră în Gorj: O femeie a fost găsită moartă, îngropată în zăpadă

Descoperire macabră în Gorj: O femeie a fost găsită moartă, îngropată în zăpadă

26 Mar 2020   •   11:30
Descoperire macabră în Gorj: O femeie a fost găsită moartă, îngropată în zăpadă

O femeie de 69 de ani, din comuna Padeș, județul Gorj, a fost găsită moartă, îngropată sub zăpadă. Descoperirea a fost făcută după ce un localnic a anunțat că bătrâna a plecat la cumpărături marți și nu s-a mai întors acasă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Femeia din comuna Padeș a fost găsită îngropată în zăpadă, miercuri seara, după ce un vecin l-a anunțat pe primar că aceasta nu s-a mai întors de la cumpărături, unde plecase de marți.

Bătrâna trebuia să meargă peste cinci kilometri pe jos, pentru a ajunge la conacul ei, unde se ocupa de creșterea animalelor.

La jumătatea drumului însă, nu a mai putut înainta din cauza ninsorii abundente, stratul de zăpadă depus în ultimele zile depășind un metru în zona în care a fost găsită moartă.

„Avea un conac la Culmea Cernei, mai mult acolo locuia, avea animale, acolo se gospodărea, stătea singură acolo. Are copii, are soț, soțul stă la un conac, mai sus. A coborât marți de la animale să-și facă aprovizionarea în sat și s-a întors la conac, dar nu a mai ajuns. Ea mergea numai pe jos Avea de mers cinci kilometri doar prin zăpadă, fără niciun pic de potecă. Era o femeie muncitoare, trăia doar muncă la animale și din recolta produsă acolo, la conac", a declarat, pentru MEDIAFAX, Antonie Serafim, primarul comunei Padeș.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă după ce a fost găsită femeia moartă sub zăpadă.

Mediafax

×
Subiecte în articol: mort zăpadă gorj