x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Când vor fi reluate lucrările la Podul Agigea

Când vor fi reluate lucrările la Podul Agigea

01 Sep 2016   •   13:14
Când vor fi reluate lucrările la Podul Agigea

"Antreprenorul a transmis Graficul de execuţie actualizat şi Planul de Management de Trafic ţinând cont de faptul că podul va fi închis total traficului pentru o perioadă de 3 luni. Antreprenorul va relua lucrările începând cu data de 12 septembrie 2016 pentru a nu incomoda traficul estival", se arată într-un comunicat de presă al companiei remis joi pentru AGERPRES. 


Potrivit acestuia, data de finalizare estimată şi asumată de către Antreprenor pentru finalizarea lucrărilor este septembrie 2017.

Până la demararea lucrărilor de reabilitare din 12 septembrie 2016 când podul va fi închis în totalitate, se vor prelungi restricţiile de circulaţie pe podul de la Agigea. Astfel, viteza maximă de circulaţie este 50 km/h, masa totală a vehiculelor va fi limitată la 5 tone, iar circulaţia se va desfăşura pe două benzi (cu închiderea benzilor marginale). 

Ca rută alternativă, CNADNR recomandă nodul rutier A4 (intersecţie cu DN 39, Agigea), A4 (intrare port Constanţa Sud), podul nou peste Canalul Dunăre - Marea Neagră, bretea acces la DN 39A, DN 39A intersecţie cu DN 39, N 39 ( Eforie Nord - Mangalia). 

Sursa: AGERPRES

×