x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi bărbaţi au foat împuşcaţi cu o armă de vânătoare în Mangalia. Unul dintre ei a murit la spital

Doi bărbaţi au foat împuşcaţi cu o armă de vânătoare în Mangalia. Unul dintre ei a murit la spital

19 Aug 2019   •   14:39
Doi bărbaţi au foat împuşcaţi cu o armă de vânătoare în Mangalia. Unul dintre ei a murit la spital

Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, luni, în stare gravă, ulterior unul dintre ei decedând, după ce au fost împuşcaţi cu arma de vânătoare de către un vecin pe o stradă din Mangalia, în urma unui conflict spontan, potrivit unor surse judiciare.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ Constanţa), printr-un apel la 112, în jurul orei 12,30, a fost sesizat faptul că doi bărbaţi în vârstă de 44 de ani ar fi fost împuşcaţi cu o armă de vânătoare, pe starda Farului din Municipiul Mangalia.

"Poliţiştii constănţeni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au găsit pe bărbatul de 42 de ani, din Mangalia care ar fi tras către două persoane, rănindu-le. Victimele sunt doi bărbaţi, ambii de 44 de ani, unul rănit la nivelul membrului inferior, celălalt în abdomen" - se arată în informarea IPJ Constanţa.

Potrivit unor informaţii transmise de Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, una dintre victimele atacului cu armă de foc a decedat la spital, iar celălalt rănit este stabil, cu multiple plăgi împuşcate la membre.

La faţa locului au fost trimişi si luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa, pentru preîntâmpinarea unor eventuale conflicte în cartier, între membri familiilor implicate.

Cercetările sunt continuate de către anchetatorii din cadrul Poliţiei Mangalia. AGERPRES

×
Subiecte în articol: barbati împuşcaţi mangalia