x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi bărbaţi au fost arestaţi după ce au urmărit un bătrân şi i-au furat banii, în Arad

Doi bărbaţi au fost arestaţi după ce au urmărit un bătrân şi i-au furat banii, în Arad

28 Mar 2019   •   15:15
Doi bărbaţi au fost arestaţi după ce au urmărit un bătrân şi i-au furat banii, în Arad

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti după ce, în oraşul Ineu, au urmărit pe stradă un octogenar care îşi încasase banii din subvenţii de la APIA, suma de peste 3.500 lei fiind pusă într-o pungă de plastic ce a fost tăiată de către suspecţi, a informat joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Vârstnicul, de 80 de ani, a fost urmărit după ce a ieşit de la banca de unde şi-a ridicat subvenţiile APIA pe anul 2019.

Potrivit poliţiştilor, victima aştepta autobuzul când a avut nevoie să intre la toaleta unui local din apropiere, moment în care doi bărbaţi i-au tăiat plasa din plastic unde fuseseră puşi banii.

"În urma investigaţiilor efectuate, au fost identificaţi şi ulterior depistaţi pe raza judeţului Hunedoara un bărbat de 44 de ani din Deva şi un bărbat de 58 de ani din localitatea Cârjiţi (Hunedoara), bănuiţi de furtul sumei de 3.530 de lei, dintr-un local de pe raza localităţii Ineu. Cei doi ar fi urmărit persoana vătămată de la o unitate bancară de unde aceasta a ridicat suma de bani, după care s-ar fi deplasat într-un bar de pe raza localităţii Ineu, unde i-ar fi tăiat plasa, în care se aflau banii, după care ar fi fugit într-o direcţie necunoscută", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

Suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Ineu cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: barbati retinuti furt batran bani arad