x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi bărbaţi din Cluj, arestaţi după ce au fost prinşi cu aproape un kilogram de droguri

Doi bărbaţi din Cluj, arestaţi după ce au fost prinşi cu aproape un kilogram de droguri

15 Noi 2019   •   17:30
Doi bărbaţi din Cluj, arestaţi după ce au fost prinşi cu aproape un kilogram de droguri

 Doi clujeni au fost arestaţi după ce au fost prinşi în flagrant cu aproape un kilogram de droguri pe care încercau să le vândă.


"Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor T.G. şi M.I.S., pentru săvârşirea de infracţiuni de trafic de droguri de risc şi de mare risc. În cauză s-a reţinut faptul că, la data de 14.11.2019, inculpaţii T.G. şi M.I.S. au fost surprinşi în flagrant pe raza municipiului Cluj - Napoca, în timp ce încercau să comercializeze o cantitate de 878 grame de cannabis şi 13,8 grame de MDMA. De asemenea, asupra acestora a fost depistat un cântar electronic cu urme de substanţă pulverulentă, un caiet pe care inculpaţii ţineau evidenţa drogurilor vândute, precum şi suma de 9800 lei", se arată într-un comunicat transmis, vineri, de DIICOT.

De asemenea, procurorii DIICOT împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj - Napoca au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Cluj - Napoca, cu ocazia cărora au fost identificate şi ridicate alte 74 grame de cannabis, 10,8 grame amfetamină, 3 grame ciuperci halucinogene, 3 laptopuri, o unitate centrala, 4 telefoane mobile şi suma de 14.000 lei.

Magistraţii Tribunalului Cluj au dispus arestarea preventivă a celor doi inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile. AGERPRES 

×
Subiecte în articol: barbati arestaţi cluj droguri