x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi bărbaţi din Iaşi su fost arestaţi după ce au fost prinşi cu cocaină şi substanţe psihoactive

Doi bărbaţi din Iaşi su fost arestaţi după ce au fost prinşi cu cocaină şi substanţe psihoactive

24 Iul 2018   •   13:09
Doi bărbaţi din Iaşi su fost arestaţi după ce au fost prinşi cu cocaină şi substanţe psihoactive

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv, unul dintre ei fiind prins cu 200 de grame de cocaină ascunsă în maşină, iar celălalt, cu substanţe cu efecte psihoactive, a informat marţi, într-un comunicat de presă, Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

"Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO), sub coordonarea procurorilor DIICOT - ST Iaşi, au depistat în flagrant un bărbat, de 36 ani, din municipiul Paşcani, care a introdus în ţară, cu autoturismul, ascunse în locaşuri special amenajate, 200 de grame de cocaină, droguri de mare risc care ar fi fost procurate dintr-o ţară din vestul Europei", precizează sursa citată. 

Totodată, poliţiştii BCCO Iaşi au depistat un tânăr, 26 ani, din oraşul Târgu Frumos, în timp ce se deplasa pe raza oraşului Târgu Frumos, la volanul unui autovehicul, fără a avea permis de conducere. Acesta transporta substanţe cu efecte psihoactive, cel mai probabil în scop de comercializare. 

"Simultan cu prinderea în flagrant a celor doi bărbaţi, au fost efectuate 7 percheziţii domiciliare la adresele acestora, fiind ridicate diferite cantităţi de droguri, substanţe ce ar avea efecte psihoactive, bani susceptibili a proveni din traficul de droguri (lei, euro), un autoturism de lux, precum şi diferite bunuri care ar fi servit la comiterea infracţiunilor. În baza probatoriului administrat în cauze, procurorii DIICOT - ST Iaşi au dispus reţinerea celor doi pentru 24 de ore, iar ulterior aceştia au fost prezentaţi judecătorilor Tribunalului Iaşi, care au dispus arestarea lor preventivă", se mai arată în comunicat. 

Cei doi sunt cercetaţi pentru introducere în ţară şi trafic de droguri de mare risc (cocaină) şi efectuare de operaţiuni, fără drept, cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. 

Poliţiştii BCCO Iaşi au beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi şi al jandarmilor ieşeni. AGERPRES

×
Subiecte în articol: barbati arestati cocaină iasi