x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi bărbaţi din Neamţ posibil înecaţi sunt căutaţi de pompieri

Doi bărbaţi din Neamţ posibil înecaţi sunt căutaţi de pompieri

23 Iul 2018   •   16:39
Doi bărbaţi din Neamţ posibil înecaţi sunt căutaţi de pompieri

Pompierii din Neamţ au reluat, luni, căutările a doi bărbaţi despre care există indicii că s-ar fi înecat la sfârşitul săptămânii trecute, în zone diferite ale judeţului, potrivit informaţiilor furnizate, luni, presei, de purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Adrian Rotaru. 

Una dintre victime, în vârstă de 40 ani, din comuna Ceahlău, a dispărut sâmbătă în apele lacului de acumulare Izvorul Muntelui unde se afla la pescuit. Tatăl acestuia a alarmat autorităţile când a sesizat că băiatul său nu se mai întoarce acasă iar pompierii de la Târgu Neamţ au intervenit cu o barcă pentru căutarea persoanei dispărute. Acţiunea s-a derulat sâmbătă şi duminică fără succes, fapt pentru care a fost reluată şi luni. 

Un alt bărbat despre care se crede că s-a înecat a dispărut în apele râului Siret, în zona municipiului Roman, după ce o persoană a sesizat acest lucru la 112. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială complexă de intervenţie, o autospecială de serviciu şi o barcă pneumatică din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman, dar în urma căutărilor nu a fost găsită persoana posibil înecată. 

Pompierii nemţeni atrag atenţia asupra riscului pe care îl reprezintă scăldatul în locuri neamenajate şi în acest sens au subliniat faptul că în prima jumătate a acestui an s-au înecat 204 persoane în lacuri şi râuri din ţară, dintre care 30 de copii. AGERPRES

×
Subiecte în articol: bărbaţi posibil inecati neamţ