x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi cai morți și două persoane rănite, din cauza unui căruțaș beat

Doi cai morți și două persoane rănite, din cauza unui căruțaș beat

18 Mar 2017   •   19:00
Doi cai morți și două persoane rănite, din cauza unui căruțaș beat

Alcoolul si neatentia unora pot avea urmãri tragice atunci când ambele sunt combinate. Asa s-a întâmplat asearã, la Vãleni, dupã ce un bãrbat de peste 50 de ani a iesit cu atelajul în drumul principal, fãrã sã se asigure. 


Dupã ce a bãut bine, bãrbatul si-a înhãmat caii la cãrutã, a umplut-o cu gunoi de grajd si a plecat în sesul de la marginea satului sã-l arunce. 


La întoarcere a iesit dintr-un drum secundar în soseaua care face legãtura între judetele Vaslui si Iasi, fãrã sã se asigure. Atelajul a fost lovit în plin de cãtre un autocamion care circula, se pare, cu vitezã. În urma impactului, unul dintre cai a fost aruncat la câteva zeci de metri pe asfalt si a murit pe loc, celãlalt a rãmas în agonie, legat la cãrutã. De asemenea, soferul camionului si cãrutasul au suferit rãni la membrele superioare si inferioare. 


La fata locului au fost solicitate douã ambulante care au preluat pacientii si i-au transportat la Spitalul Judetean Vaslui. Politistii sositi la fata locului au demarat o anchetã pentru a afla, cu exactitate, cum s-a petrecut accidentul rutier si cine se face vinovat de producerea acestuia.

Sursa: vremeanoua.ro

×