x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi soţi au fost loviţi pe o trecere de pietoni din Satu Mare. Tânăra şoferiţă le-a dat poliţiştilor o explicaţie şocantă!

Doi soţi au fost loviţi pe o trecere de pietoni din Satu Mare. Tânăra şoferiţă le-a dat poliţiştilor o explicaţie şocantă!

04 Ian 2018   •   10:41
Doi soţi au fost loviţi pe o trecere de pietoni din Satu Mare. Tânăra şoferiţă le-a dat poliţiştilor o explicaţie şocantă!

Accident de circulaţie cumplit în Satu Mare, în urma căruia două persoane, soţ şi soţie, au fost grav răniţi. S-a întâmplat aseară, în jurul orei 21.00. Cei doi soţi traversau regulementar, pe trecere de pietoni, bulevardul Octavian Goga, când au fost spulberaţi de o maşină la volanul căreia se afla o tânără de 24 de ani, din Satu Mare.

În scurt timp, la fața locului au ajuns două ambulanțe SMURD care, după ce au acordat victimelor primul ajutor, le-au transportat la Urgențe.

Între timp, polițiștii au demarat cercetările în acest caz. 

Din primele informaţii, se pare că şoferița, care nu consumase alcool, ar fi declarat că, pur și simplu, nu le-a văzut pe cele două persoane care traversau bulevardul.

Tânăra s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.Observator.tv

×
Subiecte în articol: accident satu mare