x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi tineri botoşăneni au parcurs, în 52 de zile, întreg litoralul Mării Negre

Doi tineri botoşăneni au parcurs, în 52 de zile, întreg litoralul Mării Negre

25 Oct 2017   •   21:45
Doi tineri botoşăneni au parcurs, în 52 de zile, întreg litoralul Mării Negre

Doi tineri din Botoşani au parcurs, în 52 de zile, întreg litoralul Mării Negre pe bicicletă, trecând prin toate ţările riverane Mării Negre.

Miercuri, cei doi biciclişti, Dragoş Hriţuleac şi Valeriu Catargiu, au ajuns la Primăria municipiului Dorohoi, unde au fost întâmpinaţi de primarul Dorin Alexandrescu, dar şi de către prefectul Dan Şlincu.

Dragoş Hriţuleac şi Valeriu Catargiu au avut cu ei doar strictul necesar: echipament de campat, pentru gătit, îmbrăcăminte tehnică, câteva scule şi gadgeturi.

'Cele mai mari probleme le-am avut în trafic, cu maşinile, noi fiind pe biciclete. Ne-am convins de cât respect au parte bicicliştii în general din partea participanţilor la trafic', a afirmat Dragoş Hriţuleac, relatând oficialilor din aventurile, experienţele trăite pe traseu.

Primarul Dorin Alexandrescu le-a înmânat câte o diplomă de mulţumire şi câte o medalie, iar prefectul Dan Şlincu i-a felicitat pentru curaj şi pentru determinarea de care au dat dovadă continuându-şi drumul, în ciuda dificultăţilor. AGERPRES

×