x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi tineri din Olt, care au lovit o femeie cu o bâtă pentru a-i fura bunuri, arestaţi preventiv

Doi tineri din Olt, care au lovit o femeie cu o bâtă pentru a-i fura bunuri, arestaţi preventiv

08 Mar 2019   •   17:55
Doi tineri din Olt, care au lovit o femeie cu o bâtă pentru a-i fura bunuri, arestaţi preventiv

Doi tineri în vârstă de 21 de ani, care au lovit o femeie cu o bâtă şi au imobilizat-o în încercarea de a fura bunuri din locuinţa acesteia, au fost arestaţi preventiv sub acuzaţia de tentativă de tâlhărie calificată, a anunţat vineri Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia.

Tentativa de tâlhărie a avut loc în noaptea de 28 februarie spre 1 martie iar tinerii au crezut că la domiciliul femeii vor găsi bunuri, bani şi o salbă de aur.

Potrivit unui comunicat al Parchetului Corabia, tinerii au pătruns noaptea în locuinţa femeii, în urma unei înţelegeri prealabile, după ce au consumat băuturi alcoolice până în jurul orei 3,00. Unul dintre ei a lovit-o cu o bâtă în frunte iar celălalt a imobilizat-o, timp în care primul a căutat în casă bunuri, bani şi o salbă din aur. Pentru că nu au găsit nimic, cei doi au plecat.

Victima, în vârstă de 79 de ani, a suferit leziuni ce au necesitat pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale, se precizează în comunicat. AGERPRES

×
Subiecte în articol: hoti olt arestaţi