x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi urmăriţi internaţional, prinşi în doar câteva ore, la frontiera de vest, în timp ce încercau să plece din România

Doi urmăriţi internaţional, prinşi în doar câteva ore, la frontiera de vest, în timp ce încercau să plece din România

24 Ian 2016   •   13:59
Doi urmăriţi internaţional, prinşi în doar câteva ore, la frontiera de vest, în timp ce încercau să plece din România
Sursa foto: Foto: pressalert.ro

Agenţii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au reuşit, în acest sfârşit de săptămână, prinderea a două persoane care erau urmărite internaţional, scrie pressalert.ro.

Sâmbătă dimineaţa, puţin după miezul nopţii, la vama Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, Adelina Z., în vârstă de 24 de ani, domiciliată pe raza judeţului Timiş. „Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că femeia figura în bazele de date ca fiind urmărită în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile din Belgia, în data de 01.06.2015. Persoana în cauză avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de fraudă informatică”, se arată în comunicatul ITPF Timişoara.

Aceasta a fost reţinută, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul lui D. George, în vârstă de 61 de ani, din judeţului Buzău, care a vrut, ieri, să plece din ţară prin vama Naidăş. În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul era urmărit în vederea arestării după o alertă introdusă de autorităţile din Belgia, în data de 22.01.2016. Persoana în cauză avea de executat o pedeapsă cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.


×
Subiecte în articol: timisoara urmariti international