x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doliu în teatrul românesc. A murit într-un teribil accident pe Valea Oltului. Avea doar 31 de ani

Doliu în teatrul românesc. A murit într-un teribil accident pe Valea Oltului. Avea doar 31 de ani

27 Ian 2020   •   09:30
Doliu în teatrul românesc. A murit într-un teribil accident pe Valea Oltului. Avea doar 31 de ani
Sursa foto: Facebook Alexandra Constantin

Alexandra Constantin, o tânără scenografă din București în vârstă de 31 de ani, a murit într-un teribil accident pe Valea Oltului. Anunțul a fost făcut de Constantin Chiriac, directorul Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu.

„Alexandra Constantin, o foarte tânără scenografă a noii generații de artiști, a plecat prematur dintre noi, spre cer.

Alexandra va rămâne în amintirea tuturor, prin lumile pe care le-a creat pe scenă, în teatrele din România. Sperăm ca de acolo de sus să deseneze o lume mai bună! Suntem cu gândul alături de familia îndurerată! Rămas bun, Alexandra! Drum cu lumină!”, a scris Constantin Chiriac.

Tânăra scenografă a murit intr-un accident grav care a avut loc vineri seara pe DN 7, în zona localităţii Lazaret. Alexandra, care circula spre Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a intrat în parapeţii de plastic care separă sensurile de mers şi apoi pe contrasens unde a lovit frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani din Bulgaria, potrivit Agerpres.

Tânăra scenografă a fost declarată decedată la locul accidentului. O altă tânără, în vârstă de 35 de ani, pasageră în maşina de Bulgaria, a fost grav rănită şi a fost transportată de urgenţă la spital, potrivit Observator.

Moartea tinerei scenografe a căzut ca un trăsnet peste familia, prietenii şi colegii Alexandrei.

Alexandra era din Bucureşti, dar avea colaborări şi cu teatrele din Sibiu sau Buzău.

×
Subiecte în articol: Alexandra Constantin a murit