x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Dosar penal după ce un bărbat s-a sinucis aruncându-se în apele Dunării de pe bac

Dosar penal după ce un bărbat s-a sinucis aruncându-se în apele Dunării de pe bac

19 Iul 2019   •   13:32
Dosar penal după ce un bărbat s-a sinucis aruncându-se în apele Dunării de pe bac

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul unui bărbat care s-a sinucis, joi, sărind în Dunăre în timp ce se afla pe bac, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Potrivit acesteia, tragedia a fost semnalată joi după-amiază la 112, victima fiind un bărbat de 56 de ani.

Imediat după incident, echipajul bacului a aruncat colacul de salvare iar o şalupă a Poliţiei de Frontieră s-a deplasat de urgenţă în zonă, însă trupul victimei nu a mai fost găsit.

Căutările au durat până seara, atât din şalupa Poliţiei de Frontieră, cât şi a echipei de căutare-salvare a ISU Galaţi. Totodată, elicopterul SMURD a survolat zona, însă, potrivit purtătorului ISU Galaţi, lt. col. Eugen Chiriţă, trupul victimei nu a fost găsit.

Din surse neoficiale se pare că bărbatul suferea de o afecţiune aflată în stadiu terminal şi că, deşi era însoţit, a reuşit, la un moment dat, să rămână singur lângă parapetul bacului, de unde s-a aruncat în apa Dunării.

Reprezentanţii operatorului privat Navrom Bac, care efectuează cursele de bac peste Dunăre, nu au trimis, până acum, niciun punct de vedere cu privire la acest eveniment. AGERPRES

×
Subiecte în articol: dosar penal sinucidere bărbat dunăre bac