x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - Dosar penal pentru proprietarii imobilului de pe care o bucată de tencuială desprinsă a rănit o tânără

VIDEO - Dosar penal pentru proprietarii imobilului de pe care o bucată de tencuială desprinsă a rănit o tânără

17 Dec 2015   •   14:45

Proprietarii casei din centrul istoric al Sibiului de pe care a căzut o bucată de tencuială în capul unei femei s-au ales cu dosar penal, după ce victima, o tânără de 18 ani din Sebeş (judeţul Alba), a depus plângere, a precizat pentru AGERPRES, subcomisar Luciana Lazăr, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ).

"Cercetările în acest caz sunt continuate de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Victima, o tânără de 18 ani din Sebeş, a depus plângere penală", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Fata lovită miercuri de tencuiala căzută a fost rănită la cap şi nu a fost nevoie să rămână peste noapte internată în spital. Incidentul s-a petrecut miercuri după-amiaza, în apropierea Catedralei Mitropolitane din centrul istoric al Sibiului.

Pentru a fi siguri că nu mai cad şi alte bucăţi de tencuială peste alţi trecători, pompierii au sosit la locul accidentului şi au îndepărtat elementele care erau în pericol să se desprindă, a spus Bianca Sabău, purtătorul de cuvânt al ISU.

Nu este pentru prima dată când trecătorii sunt răniţi de bucăţi care se desprind din tencuiala clădirilor vechi din centrul Sibiului. Anul trecut o femeie a fost lovită de o bucată de tencuială căzută de pe o clădire, iar în urmă cu şase ani o femeie a murit după ce i-a căzut în cap un ornament desprins de pe faţada unei case din centrul oraşului.



×