x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două crime, descoperite în aceeaşi zi, în Baia Mare

Două crime, descoperite în aceeaşi zi, în Baia Mare

04 Mar 2019   •   17:20
Două crime, descoperite în aceeaşi zi, în Baia Mare

Două cupluri din Baia Mare au fost descoperite prezentând urme de tăieturi şi violenţă, cei doi bărbaţi şi una dintre femei fiind decedaţi când au fost găsiţi, luni, de apropiaţi, iar cealaltă femeie, singura supravieţuitoare, a fost internată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, a precizat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

"Un bărbat şi soţia sa au fost găsiţi fără viaţă, în locuinţă, iar în al doilea caz, bărbatul a fost găsit mort, iar femeia transportată în stare gravă la spital (...) Cercetările sunt continuate de către procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş", a spus Florina Meteş.

Conform unor surse apropiate anchetei, toţi cei patru aveau vârste cuprinse între 30 spre 40 de ani, iar trupurile acestora prezentau urme de tăieturi şi violenţă şi au suferit traumatisme multiple incompatibile cu viaţa.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, care a supravieţuit atacului, prezintă urme de lovituri la nivelul capului şi se află internată în spital, în stare gravă.

În cazul primului cuplu, soţ şi soţie, anchetatorii cred că decesul a survenit în cursul zilei de duminică, iar în situaţia celui de al doilea, atacul ar fi avut loc în cursul zilei de luni.

Potrivit primelor cercetări, nu ar exista vreo legătură între cele două cupluri. AGERPRES

×
Subiecte în articol: crime Baia Mare