x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două persoane au fost rănite uşor, în urma aterizării forţate a unui avion utilitar în Galaţi

Două persoane au fost rănite uşor, în urma aterizării forţate a unui avion utilitar în Galaţi

06 Iun 2018   •   15:26
Două persoane au fost rănite uşor, în urma aterizării forţate a unui avion utilitar în Galaţi

Doi bărbaţi au fost răniţi uşor în urma aterizării forţate a unui avion utilitar, care efectua o operaţiune de stropire a culturilor agricole în zona localităţii Băleni din judeţul Galaţi. 

"Sunt două victime, bărbaţi, cu contuzii uşoare. A ajuns elicopterul SMURD acolo, a fost un început de incendiu, dar este lichidat în momentul de faţă, după ce avionul în cădere a lovit şi o autoutilitară. Cele două victime vor fi transportate la spital pentru investigaţii medicale; nu ştim dacă ambele victime erau în avion. Pilotul a coborât din avion singur. Are ceva contuzii", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă. 

Un avion utilitar a aterizat forţat, miercuri, în zona localităţii gălăţene Băleni. La faţa locului s-au deplasat un elicopter SMURD, un echipaj al Ambulanţei Galaţi şi o autospecială de stingere a incendiilor. 

În momentul aterizării forţate, avionul a lovit uşor remorca unui camion care se deplasa pe câmp, în urma impactului, un incendiu izbucnind la un lan de grâu din apropiere. AGERPRES

×