x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două persoane intoxicate cu monoxid de carbon găsite într-o casă din Ialomiţa, una dintre ele a murit

Două persoane intoxicate cu monoxid de carbon găsite într-o casă din Ialomiţa, una dintre ele a murit

11 Feb 2019   •   16:53
Două persoane intoxicate cu monoxid de carbon găsite într-o casă din Ialomiţa, una dintre ele a murit

Două persoane, o femeie în vârstă de 75 de ani, respectiv un bărbat de 83 de ani, au fost intoxicate luni cu monoxid de carbon din cauza unei sobe pe lemne în comuna ialomiţeană Valea Ciorii, la faţa locului intervenind echipajele medicale alertate de vecini, însă femeia nu a mai putut fi salvată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, slt Lăcrămioara Chirea, alertaţi că cei doi bătrâni nu au ieşit din casă peste zi, vecinii au pătruns în locuinţă şi i-au găsit pe aceştia într-o încăpere, în stare de inconştienţă.

"Apelul a fost primit la dispeceratul integrat, un echipaj SMURD aflat în trafic, chiar în localitate, a fost redirecţionat de urgenţă la caz, paramedicii au ajuns la victime, în acelaşi timp fiind alertat şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din păcate, pentru femeia de 75 de ani nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul ei de către echipajul medical, însă bărbatul de 83 de ani a fost scos la aer şi i s-au acordat primele îngrijiri medicale, fiind salvat", a mai declarat sursa citată.

Sursa citată a precizat că bătrânul a fost transportat de urgenţă de echipajul SMURD la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei. AGERPRES

×