x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două pistoale și mai multe zeci de gloanțe, descoperite într-o locuință din Strehaia

Două pistoale și mai multe zeci de gloanțe, descoperite într-o locuință din Strehaia

21 Aug 2018   •   16:54
Două pistoale și mai multe zeci de gloanțe, descoperite într-o locuință din Strehaia

Zeci de cartușe cu glonț și două pistoale, unul presupus a fi confecționat artizanal, au fost descoperite de un bărbat care își renova acoperișul casei din Strehaia, județul Mehedinți. Acesta a anunțat Poliția, fiind demarată o anchetă în acest caz.

Potrivit unui comunicat transmis marți de Poliția Mehedinți, un bărbat de 65 ani din Strehaia a anunțat că, în timp ce renova acoperișul locuinței, a găsit mai multe elemente de muniție și două pistoale a căror proveniență nu o cunoaște.

„Specialiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat 84 cartușe cu glonț calibru 5,6 mm, un încărcător de pistol în interiorul căruia se aflau 3 cartușe cu glonț calibru 9 mm, 17 cartușe cu glonț calibru 7,62 mm, 23 capse nepercutate, precum și două pistoale, unul posibil să fie confecționat artizanal. Polițiștii au ridicat întreaga cantitate de muniție si cele două arme în vederea continuării cercetărilor sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia”, se arată în comunicatul citat.

În acest caz a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmând să fie dispuse măsuri pentru a se stabili proveniența elementelor de muniție si armelor.

Deocamdată nu se știe care este vechimea armelor și a muniției.

Sursa: reporterntv.ro

 

×