x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Drama din spatele sinuciderii de la Maternitatea din Iași

Drama din spatele sinuciderii de la Maternitatea din Iași

17 Feb 2020   •   10:06
Drama din spatele sinuciderii de la Maternitatea din Iași

 Un incident deosebit de grav s-a produs la Maternitatea „Cuza Vodă“ Iași. O tânără mamă s-a sinucis, aruncându-se în gol de la etajul patru al instituţiei. Tragedia s-a petrecut ieri, dis-de-dimineaţă.  Femeia ar fi avut probleme psihice, iar în trecut a mai avut două tentative de suicid și a fost internată la Institutul de Psihiatrie „Socola“.

Din nefericire, tânăra era marcată de ani de zile, de moartea mamei sale. La vârsta de 18 ani, aceasta și-a găsit mama moartă în cadă. După ce mama sa s-a sinucis, tânăra nu a reușit să treacă peste această dramă.Medicii susțin că problemele din trecut și depresia postnatală au făcut-o să-și pună capăt zilelor.

Copilul va mai rămâne sub îngrijirea medicilor timp de câteva zile, până ce familia se va ocupa de înmormântare, după care va merge acasă, cu tatăl său.

Tânăra născuse pe 12 februarie un băieţel sănătos, de 2.510 grame, pe cale naturală, cu scorul Apgrar 9, şi care până ieri s-a aflat internat la secţia de Neonatologie 1, sub monitorizare. Potrivit declaraţiilor medicilor, mama era la prima naştere, avusese o sarcină normală din punct de vedere al evoluţiei, fiind monitorizată şi investigată corect. Deşi iniţial s-a vorbit de o depresie postpartum, medicii au aflat că de fapt tânăra avusese unele antecedente medicale, fiind de mai multe ori internată la Institutul Socola.

https://www.ziaruldeiasi.ro

 

×