x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Drum judeţean inundat în zona localităţii Pieleşti, în urma revărsării pârâului Teslui; circulaţie deviată

Drum judeţean inundat în zona localităţii Pieleşti, în urma revărsării pârâului Teslui; circulaţie deviată

18 Ian 2016   •   15:49
Drum judeţean inundat în zona localităţii Pieleşti, în urma revărsării pârâului Teslui; circulaţie deviată
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Partea carosabilă a DJ 641 Mischii - Caracal a fost inundată în zona comunei Pieleşti, sat Pârşani, zona de subtraversare a podului de cale ferată în urma revărsării pârâului Teslui ca urmare a topirii bruşte a zăpezii şi a precipitaţiilor căzute în ultimele zile care au produs scurgeri de pe versanţi şi torenţi.

Potrivit Administraţiei Bazinale de Apă Jiu, înălţimea apei care a inundat drumul pe o lungime de cca. 30 m a ajuns la o înălţime de 25 cm, motiv pentru care circulaţia în zonă a fost închisă de către Poliţia Rurală şi reprezentanţi ai CLSU Pieleşti, fiind dirijată pe o rută ocolitoare situată aval 500 m, până la retragerea apei de pe carosabil.

Administraţia Bazinală de Apă Jiu monitorizează în această perioadă în zonă evoluţia nivelurilor şi debitelor pe cursul de apă respectiv cu personalul formaţiei Robăneşti - Sistemul de Gospodărire a Apelor Dolj.

×