x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Elicopterul SMURD, solicitat pe DN 6 Alexandria-Bucureşti în urma unui accident rutier

Elicopterul SMURD, solicitat pe DN 6 Alexandria-Bucureşti în urma unui accident rutier

19 Mar 2019   •   14:48
Elicopterul SMURD, solicitat pe DN 6 Alexandria-Bucureşti în urma unui accident rutier

Intervenţia elicopterului SMURD a fost solicitată la un accident petrecut marţi după-amiază pe DN 6 Alexandria-Bucureşti, după ce şoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 71 de ani, a suferit multiple traumatisme în urma coliziunii cu un alt autovehicul.

' Garda de Intervenţie Mihăileşti din cadrul ISU Giurgiu intervine în localitatea Gorneni, comuna Iepureşti, judeţul Giurgiu, cu o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD după ce şoferul unui autoturism marca Matiz, un bărbat în vârstă de 71 de ani, a suferit multiple traumatisme în urma coliziunii pe DN 6 cu un Volskwagen Passat. Pentru că bărbatul în vârstă de 71 de ani prezintă multiple traumatisme a fost solicitat la faţa locului unui elicopter SMURD", a declarat presei, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu.

Şoferul celuilalt autoturism implicat în accident nu prezintă traumatisme.

Traficul pe DN 6 se desfăşoară pe un singur sens de mers, către Alexandria, sensul de mers către Bucureşti fiind blocat.

Echipajele de poliţie rutieră efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor care au dus la producerea accidentului. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident rutier DN 6