x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Enervat că va fi sancționat, un șofer din Arad l-a luat pe capotă pe poliţistul care dorea să-l amemdeze

Enervat că va fi sancționat, un șofer din Arad l-a luat pe capotă pe poliţistul care dorea să-l amemdeze

02 Feb 2018   •   17:53
Enervat că va fi sancționat, un șofer din Arad l-a luat pe capotă pe poliţistul care dorea să-l amemdeze

Un polițist local din Arad a fost lovit cu mașina, vineri, de un șofer care s-a supărat când a aflat că va fi amendat.Se pare că agentul Serviciului Circulație pe drumurile publice din cadrul Direcției Poliției Locale a Primăriei Municipiului Arad urma să îl sancționeze pe șofer. În momentul în care acesta a aflat că va fi amendat, ar fi apăsat pedala de accelerație, lovindu-l pe agent.

Informația a fost confirmată de către reprezentanții Primăriei Arad, care au spus că „bărbatul parcase neregulamentar, astfel că cei doi agenți prezenți în intersecție i-au cerut să se legitimeze. Nu numai că acesta a refuzat să răspundă solicitării agenților, dar a și urcat în mașină, apăsând pedala de accelerație și accidentându-l pe unul dintre agenți”, scrie aradon.ro.

 

Agentul a fost preluat de un echipaj SMURD de la fața locului, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Conform surselor, acesta nu ar fi rănit grav, acuzând dureri la membrul inferior stâng și la nivelul coapsei.

Cel mai probabil, șoferul se va alege cu dosar de cercetare penală pentru ultraj.Observator.tv

×
Subiecte în articol: politist amenda arad