x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale EXPLOZIE in BRASOV! Un barbat a murit

EXPLOZIE in BRASOV! Un barbat a murit

20 Dec 2015   •   11:20
EXPLOZIE in BRASOV! Un barbat a murit

O explozie puternica a avut loc duminica dimineata la o garsoniera de pe Aleea Constructorilor, din cartierul Tractorul din Brasov, informeaza fresh24.ro.

Doua echipaje SMURD, doua autospeciale cu apa si spuma si un echipaj de descarcerare au fost trimise la locul exploziei. Un barbat de 67 de ani care se afla in garsoniera la momentul producerii deflagratiei a murit. Se pare ca explozia ar fi fost produsa de o defectiune la instalatia de incalzire.

"Explozia s-a produs într-o garsonieră de la etajul doi al unui bloc cu patru etaje din cartierul Tractorul. În garsonieră se afla o singură persoană, un bărbat în vârstă de 67 de ani, care a decedat. În timpul declanșării exploziei s-a produs și un incendiu, care a fost stins cu ajutorul a două echipaje cu autospeciale cu apă și spumă. S-a mai intervenit cu un echipaj de descarcerare și două echipaje SMURD. Alte locuințe din blocul de garsoniere nu au fost afectate", a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

Potrivit purtătorului de cuvânt, tot duminică dimineață, a avut loc un incendiu la anexa unei gospodării de pe strada Brazilor, din cartierul brașovean Noua, în urma căruia un bărbat de 58 de ani a decedat.

În ambele situații s-au format comisii care cercetează cauza producerii acestor incidente, a spus cpt. Ciprian Sfreja.


Pe 5 noiembrie, municipiul Brasov a fost zguduit de o explozie puternica, produsa la fabrica de paine. Explozia a fost urmata de un incendiu la moara de paine de langa Vel Pitar, situata in apropierea Stadionului Tineretului din Brasov, cu cateva minute inainte de finalul meciului FC Brasov – CSM Ramnicu Valcea din Liga a II-a de fotbal. Flacarile uriase au fost surprinse in direct de camerele video de la Stadionul Tineretului din Brasov. 

×
Subiecte în articol: explozie smurd