x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Femeie cu arsuri pe o treime din suprafaţa corpului, după ce a încercat să stingă un incendiu izbucnit în casă

Femeie cu arsuri pe o treime din suprafaţa corpului, după ce a încercat să stingă un incendiu izbucnit în casă

31 Dec 2019   •   09:40
Femeie cu arsuri pe o treime din suprafaţa corpului, după ce a încercat să stingă un incendiu izbucnit în casă
Sursa foto: Victor Stroe

O femeie din comuna vasluiană Dodeşti a ajuns, marţi dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman” din municipiul Bârlad, cu arsuri de gradele II şi III, pe aproximativ 35% din suprafaţa corporală, după ce ar fi încercat să stingă un incendiu izbucnit în locuinţa sa.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vaslui, un echipaj de prim ajutor a fost solicitat să intervină cu ambulanţa EPA Bârlad în localitatea Dodeşti, comuna Dodeşti, pentru o persoană de sex feminin, de aproximativ 35 ani, care a suferit arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 35% din suprafaţa corpului.

Victima şi soţul acesteia au aşteptat echipajul ambulanţei la intrarea în localitate. Femeia a declarat că a suferit aceste arsuri în timp ce încerca să stingă un incendiu izbucnit în propria locuinţă. După acordarea primului ajutor medical, victima a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal „Elena Beldiman” Bârlad.

Medicii de la spitalul bârlădean urmează să stabilească dacă se impune transferul femeii într-o altă unitate medicală.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu femeie arsa