x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Firea: Suntem pregătiţi să facem faţă şi celui de-al doilea val de zăpadă din această iarnă

Firea: Suntem pregătiţi să facem faţă şi celui de-al doilea val de zăpadă din această iarnă

10 Ian 2017   •   23:32
Firea: Suntem pregătiţi să facem faţă şi celui de-al doilea val de zăpadă din această iarnă

Administraţia Bucureştiului este pregătită să acţioneze cu 700 de utilaje pentru a limita efectele ninsorii abundente, a anunţat primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, marţi seara, la Comandamentul de iarnă.

"Suntem pregătiţi să facem faţă şi celui de-al doilea val de zăpadă din această iarnă. Ne-am pregătit bine pentru ca populaţia să nu sufere şi instituţiile să fie funcţionale", a afirmat Gabriela Firea.

Edilul general a precizat că sunt aproape 700 de utilaje în funcţiune şi că au fost activate punctele fixe cu utilaje de deszăpezire. De asemenea, s-a început tratamentul cu material antiderapant, care va fi reluat pe parcursul nopţii şi, de asemenea, se va face de mai multe ori pluguirea zăpezii.

Primarul general al Capitalei a mai spus că mijloacele de transport în comun ale RATB au fost suplimentate şi a adresat un apel către bucureşteni să nu iasă cu maşinile personale pentru a permite astfel deszăpezirea străzilor.

Gabriela Firea a subliniat că se intervine cu prioritate la degajarea de zăpadă a zonelor în care sunt şcoli, spitale şi instituţii publice.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: gabriela firea viscol zăpadă