x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale FOCURI de armă trase în Buzău pentru oprirea unui șofer

FOCURI de armă trase în Buzău pentru oprirea unui șofer

13 Ian 2019   •   11:54
FOCURI de armă trase în Buzău pentru oprirea unui șofer

Un echipaj al Poliţiei rutiere din municipiul Buzău a folosit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, focuri de armă în cazul unui şofer care a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii şi a fugit, acroşând, ulterior, o maşină a Poliţiei.
"În jurul orei 2,30, un echipaj de poliţie a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, înmatriculat în Prahova, însă conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, refuzând să oprească. S-a procedat la urmărirea autoturismului, împreună cu alte două echipaje de poliţie, în afara municipiului, pe raza comunelor Mărăcineni şi Poşta Câlnău", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, inspectorul principal Ane-Marie Vrapciu.
Potrivit sursei citate, în urmărire, conducătorul auto a acroşat o autospecială de poliţie, moment în care s-au executat focuri de armă în plan vertical şi asupra autovehiculului.
"Autovehiculul s-a oprit, iar conducătorul auto a fugit, au fost identificaţi trei ocupanţi ai maşinii, care au fost conduşi la sediul poliţiei, pentru audieri. Din verificări, a rezultat că şoferul nu posedă permis de conducere şi ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice, în continuare fiind efectuate activităţi de căutare a acestuia", a arătat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.
În urma evenimentului rutier, nu au rezultat vătămări corporale, autoturismul implicat şi o autospecială de poliţie fiind avariate. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: șofer focuri de armă buzău