x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale FOTO - VIDEO - Contrabandă cu drona la frontiera de nord a judeţului Maramureş

FOTO - VIDEO - Contrabandă cu drona la frontiera de nord a judeţului Maramureş

15 Dec 2015   •   21:00
FOTO - VIDEO - Contrabandă cu drona la frontiera de nord a judeţului Maramureş

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F Sarasău – I.T.P.F. Sighetu-Marmaţiei au sesizat, azi noapte, zgomotul produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni care a traversat frontiera din Ucraina în România. În cadrul acţiunii, poliţiştii de frontieră au monitorizat traseul aparatului descoperind pe teritoriul României, lângă frontieră, mai multe colete care urmau să fie preluate de un maramureşean. Poliţiştii de frontieră, în colaborare cu autorităţile de frontieră ucrainene, desfăşoară activităţi specifice în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 00.10, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sarasău – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au sesizat, în zona de responsabilitate, un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni (specific unei drone), care a traversat frontiera din Ucraina în România.


S-a procedat la monitorizarea traseului aparatului de zbor şi cercetarea zonei, ocazie cu care în apropierea unui imobil de pe raza localităţii de frontieră Sarasău, jud. Maramureş, a fost depistată o persoană care, la apariţia echipajului Poliţiei de Frontieră a încercat să fugă. Imediat persoana a fost reţinută, iar la faţa locului au fost descoperite abandonate patru colete mici, în care se aflau ţigări.


Persoana în cauză a fost identificată ca fiind cetăţeanul român B. Gheorghe, de 32 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramureş, iar în coletele descoperite s-a constatat că sunt 340 pachete ţigări, mărcile Rothmans şi Jin Ling, în valoare de peste 3.000 lei. În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, fiind totodată anunţate şi autorităţile statului vecin despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului şi identificării persoanelor implicate.



Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F Sarasău – I.T.P.F. Sighetu-Marmaţiei au sesizat, azi noapte, zgomotul produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni care a traversat frontiera din Ucraina în România. În cadrul acţiunii, poliţiştii de frontieră au monitorizat traseul aparatului descoperind pe teritoriul României, lângă frontieră, mai multe colete care urmau să fie preluate de un maramureşean. Poliţiştii de frontieră, în colaborare cu autorităţile de frontieră ucrainene, desfăşoară activităţi specifice în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale. - See more at: http://www.infomm.ro/ro/detalii/practici-noi-contrabanda-cu-drona-la-frontiera-de-nord-a-maramuresului-video-si-galerie-foto#sthash.PtrXWBWI.dpuf

×
Subiecte în articol: trafic cu tigari trafic tigari drona