x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Furios, patronul unui restaurant din Mamaia, a aruncat cu propriul sânge în inspectorii OPC

Furios, patronul unui restaurant din Mamaia, a aruncat cu propriul sânge în inspectorii OPC

09 Iun 2017   •   14:40
Furios, patronul unui restaurant din Mamaia, a aruncat cu propriul sânge în inspectorii OPC

Inspectorii OPC Constanța au avut parte de un șoc în timpul unui control la un restaurant din stațiunea Mamaia. Proprietarul, nervos că este verificat localul, și-a spart de cap un pahar după care a început să-i stropească pe inspectori cu sângele care îi curgea din rană.

Inspectorii au alertat poliția și au chemat o ambulanță care l-a preluat pe bărbatul recalcitrant după care a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale de care avea nevoie.

OPC Constanța a demarat o serie de controale în mai multe unități de alimentație publică, pentru a se preveni îmbolnăvirea clienților, sau servirea unor preparate improprii consumului. Ajunși la terasa „La steaguri“ din stațiunea Mamaia, inspectorii au descoperit în frigidere, dosite, pachete cu carne fără etichetă, preparate – perișoare, burtă de vită, ciorbe, saramuri ș.a. Cu alte cuvinte, tot ceea ce nu se vindea se congela și atunci când aveau clienți, scoteau mâncarea și o reîncălzeau, apoi ceea ce nu se consuma, ajungea iar în frigider. Prins cu atâtea nereguli, propietarul terasei a început să facă scandal și să pozeze în victima unei răzbunări. 

După ce i-a amenințat în fel și chip pe inspectori după care a luat un pahar și și-a dat cu el în cap, provocându-și o tăietură. Ulterior, a început să arunce cu sângele care îi curgea din rană către inspectori.

Sursa: ctnews.ro

×