x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Gabriela Firea a inaugurat șoseaua Fabrica de Glucoză, largită la patru benzi

Gabriela Firea a inaugurat șoseaua Fabrica de Glucoză, largită la patru benzi

25 Iun 2020   •   12:32
Gabriela Firea a inaugurat șoseaua Fabrica de Glucoză, largită la patru benzi

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a inaugurat Șoseaua Fabrica de Glucoză, care a fost lărgită de la două la patru benzi. „Nu e doar o lărgire, ci este un bulevard modern”, a spus edilul.

„Facem un pas important pentru rezolvarea problemei din trafic, în zona de nord a Capitalei, un obiectiv de investiții foarte așteptat de toți bucureștenii și de toți cei care tranzitează Capitala, anume finalizarea lucrării care s-a numit pe scurt lărgirea bulevardului Fabrica de Glucăză de la două benzi la patru benzi. S-a lucrat intens, mai ales în ultima perioadă, odată rezolvată problema relocării rețelelor de utilitate publică din această parte a Bucureștiului și odată rezolvată problema exproprierilor”, a spus Gabriela Firea.

Ea a transmis pe pagina sa de Facebook imagini live în care apare, alături de mai mulți membri ai echipei sale și de reprezentanți ai constructorului, într-un autobuz, circulând pe șoseaua lărgită.

„S-a dat drumul circulației pe patru benzi în cele două sensuri. Nu e doar o lărgire a unui bulevard, ci e unul modern. Avem și piste pentru bicicliști de un metru și jumătate, trotuare de doi metri, alveole unde am plantat și vom planta copaci, iar iluminatul public e modern și economic. Întreaga zonă a fost reconfigurată”, a adăugat Firea.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: gabriela firea