x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Galaţi: Peste 60 elevi olimpici, premiaţi de Şantierul naval şi Combinatul siderurgic

Galaţi: Peste 60 elevi olimpici, premiaţi de Şantierul naval şi Combinatul siderurgic

15 Iun 2017   •   16:07
Galaţi: Peste 60 elevi olimpici, premiaţi de Şantierul naval şi Combinatul siderurgic

Peste 60 de elevi din judeţul Galaţi care au obţinut locurile I, II şi III la olimpiadele şcolare, faza naţională, au fost premiaţi, joi, de către reprezentanţii Combinatului siderurgic şi cei ai Şantierului naval din Galaţi. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Şantierului naval, Corina Pârvu, au fost acordate zece premii pentru locurile I, în valoare de 2.200 lei fiecare, 12 premii pentru locurile II, în valoare de 2.000 lei fiecare şi 11 premii pentru locurile III, în valoare de 1.800 lei fiecare. 

"Şantierul Naval Galaţi este pe deplin conştient de zăcământul de creaţie şi inspiraţie al elevilor gălăţeni şi consideră că este o datorie şi o mândrie să premieze rezultatele deosebite obţinute de aceştia la concursurile şcolare. Tandemul cu Combinatul siderurgic, consolidat an de an prin diferite acţiuni comune, este unul din indiciile angajamentului solid al celor două companii în susţinerea şi încurajarea educaţiei pe plan local", a afirmat directorul de resurse umane şi afaceri corporatiste al Şantierului naval, Florin Spătaru. 

Au mai fost acordate cinci premii pentru calificare în loturile naţionale olimpice: unul în valoare de 2.200 lei, unul de 4.000 lei, unul de 4.200 lei şa alte două în valoare de 4.400 lei. De asemenea, au mai fost premiate echipa de volei a Şcolii Gimnaziale "Miron Costin" Galaţi şi cea de rugby a Şcolii Gimnaziale nr.1 din comuna Munteni. 

Directorul de comunicare al Combinatului, Dorian Dumitrescu, a declarat că, în total, suma premiilor a depăşit 100.000 lei, sume nete. 

"Combinatul siderurgic din Galaţi trece printr-o transformare profundă, în vederea adaptării la noile realităţi economice şi pentru asigurarea continuităţii producţiei de oţel la Galaţi. Din această perspectivă, educaţia este un punct pivotal în asigurarea resursei umane pentru viitor. Vom continua să sprijinim educaţia locală, să atragem cei mai buni elevi şi studenţi şi să răsplătim valorile deosebite ale comunităţii noastre, alături de şantierul naval. Aş dori să felicit elevii premiaţi, părinţii şi profesorii lor, pentru eforturile depuse şi pentru rezultatele excepţionale", a spus directorul general al companiei, Bruno Ribo. 

Ceremonia anuală de premiere a elevilor olimpici a ajuns la a patra ediţie.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: galaţi olimpici