x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Galaţi: Şofer salvat de jandarmi după o criză de epilepsie la volan

Galaţi: Şofer salvat de jandarmi după o criză de epilepsie la volan

15 Noi 2016   •   16:27
Galaţi: Şofer salvat de jandarmi după o criză de epilepsie la volan
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Un bărbat de 50 ani din Galaţi, aflat la volanul unui autoturism, a fost salvat de către jandarmi, după o criză de epilepsie, se arată într-un comunicat de presă transmis marţi AGERPRES, de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Galaţi. 

Potrivit comunicatului, un echipaj de jandarmi, care executa misiuni specifice pe raza municipiului Galaţi, în timp ce se deplasa în coloană pe Drumul de Centură din localitate, a observat cum conducătorul autoturismului aflat în faţa autospecialei de jandarmerie pătrunde pe contrasens iar în momentul în care s-a redresat a intrat într-un stâlp aflat pe marginea drumului, din care a fost proiectat într-o maşină parcată. 

Jandarmii au oprit autospeciala şi au apelat 112, pentru a raporta evenimentul rutier şi a solicita sprijin medical de specialitate. 

În momentul în care s-au apropiat de maşină, jandarmii au observat că şoferul are semne specifice unei epilepsii şi nu poate să respire, moment în care l-au scos din autoturism şi au trecut la deblocarea căilor respiratorii şi acordarea primului ajutor, până la sosirea personalului medical specializat. 

Datorită ajutorului medical acordat de către jandarmi, conducătorul auto şi-a revenit în scurt timp, dar a fost preluat de către un echipaj de Ambulanţă şi transportat la spital pentru investigaţii medicale. 

×