x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Gălăţean, prins cu cinci mii de pachete de ţigări în căruţă. Explicaţia bărbatului i-a făcut să râdă pe poliţişti

Gălăţean, prins cu cinci mii de pachete de ţigări în căruţă. Explicaţia bărbatului i-a făcut să râdă pe poliţişti

de Alina-Elena Vasiliu    |    17 Iul 2014   •   21:13
Gălăţean, prins cu cinci mii de pachete de ţigări în căruţă. Explicaţia bărbatului i-a făcut să râdă pe poliţişti
Sursa foto: Gălăţean, prins cu cinci mii de pachete de ţigări în căruţă. Explicaţia bărbatului i-a făcut să râdă pe poliţişti

Un bărbat din judeţul Galaţi a fost depistat de poliţişti, având asupra sa 5.000 de pachete de ţigări de contrabandă. Gălăţeanul transporta ţigările într-o căruţă, în care se aflau mai mulţi saci, acoperiţi cu iarbă.

În faţa poliţiştilor, bărbatul a susţinut că a găsit sacii de rafie, plini cu ţigări, abandonaţi în propria curte, din întâmplare, în timp ce cosea. În cei şase saci, poliţiştii au găsit 5.000 de pachete de ţigarete, cu timbru de acciză din Republica Moldova.

Poliţia de Frontieră spune că, despre bărbatul în cauză, existau suspiciuni că se ocupa cu traficul ilegal cu ţigări de contrabandă. Toate pachetele descoperite au fost confiscate, iar anchetatorii încearcă să depisteze şi celelalte persoane implicate în săvârşirea acestei infracţiuni.

×