x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Galerie FOTO. Cum se face dezinfecția în sectorul 4

Galerie FOTO. Cum se face dezinfecția în sectorul 4

03 Apr 2020   •   18:03
Galerie FOTO. Cum se face dezinfecția în sectorul 4
Sursa foto: Lucian Alecu

Autoritatea locală a Sectorului 4 suplimentează numărul de echipe speciale pentru spălarea și dezinfectarea spațiilor publice, în cadrul celei mai ample campanii de dezinfecție ce a avut loc până acum în Capitală, anunță Daniel Băluță. primarul Sectorului.

Astfel, începând de vineri, timp de 60 de zile, peste 100 de autospeciale vor acționa non stop în teren, pentru a spăla și dezinfecta aproximativ 250 de hectare de domeniu public.

Bulevardele, trotuarele, aleile dintre blocuri, scările de bloc, spațiile de joacă și locurile de relaxare, toate vor fi spălate și igienizate, ca măsură de prevenire și combatere a răspândirii infectării cu noul tip de coronavirus, COVID-19.

Unitatea specială de dezinfecție, ce va acționa în Sectorul 4, va fi formată din 350 de oameni ce vor fi echipați corespunzător – mască, mănuși, combinezon și botoșei și va interveni în permanență, după un program bine stabilit, cu substanțe prietenoase cu mediul, precum hipoclorit de sodiu, peroxid de hidrogen apă și spumă activă ecologică,și care nu afectează sănătatea oamenilor.

 

“Facem absolut tot ceea ce este omenește posibilul ca niciun colt din Sectorul 4 să nu rămână nedezinfectat sau să fie murdar. Ca atare, mai mult de 350 de oameni intră în urmatoarea etapă de salubrizare a Sectorului 4, începand de astăzi. Este vorba despre curatarea tuturor strazilor”, a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Foto Lucian Alecu Jurnalul

 

 

×
Subiecte în articol: daniel baluta dezinfectie