x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale GALERIE FOTO: Trafic blocat pe o stradă principală din Brăila, din cauza unei surpări în carosabil

GALERIE FOTO: Trafic blocat pe o stradă principală din Brăila, din cauza unei surpări în carosabil

26 Apr 2017   •   14:07
GALERIE FOTO: Trafic blocat pe o stradă principală din Brăila, din cauza unei surpări în carosabil
Sursa foto: Foto: infobraila.ro

Traficul auto este blocat pe o stradă principală din municipiul Brăila, după ce asfaltul s-a surpat, formându-se două găuri, ambele cu diametrul de peste doi metri, din cauza unei avarii apărute la o conductă de apă subterană care aparţine Companiei de Utilităţi Publice (CUP) Dunărea Brăila. 

"Am fost sesizaţi de Poliţia Locală cu privire la o surpare în carosabil în zona intersecţiei Calea Galaţi cu Bulevardul Independenţei. Am deplasat echipa de intervenţie în zonă şi se lucrează la refacerea zonei afectate. Alimentarea cu apă a consumatorilor din zona afectată a fost repornită", se arată într-un comunicat al CUP Dunărea. 



Circulaţia auto în zonă a fost deviată pe rute ocolitoare, inclusiv traseele pentru transportul în comun efectuat de SC Braicar. Având în vedere că pe Calea Călăraşilor rulau şi tramvaie, traseul acestora a fost preluat de autobuzele Braicar. 

Ultimul incident de acest gen a avut loc în municipiul Brăila în urmă cu o săptămână, traficul auto fiind blocat pe o stradă din cartierul Obor, după ce asfaltul s-a surpat pe o suprafaţă cu un diametru de jumătate de metru, din cauza unei avarii la reţeaua Electrica. 



De asemenea, în noiembrie 2016, o maşină de gunoi s-a afundat într-o gaură apărută în carosabil, pe strada Graţiei. AGERPRES

×
Subiecte în articol: surpare Braila carosabil surpat